Nieuws

Jobstudent

GEZOCHT! JOBSTUDENT GROENONDERHOUD

Als jobstudent zorg je, samen met een klein team, voor het onderhouden van bedrijfstuinen: snoeien, maaien, onkruidbeheersing, scheren,…

Jouw profiel:

  • Je werkt graag buiten in alle weersomstandigheden
  • Je werkt graag met je handen
  • Hard werken schrikt je niet af
  • Liergierig
  • Klantgericht
  • Flexibel

Ons aanbod:

  • Contract van bepaalde duur (vermoedelijk 2 weken) – eventueel al te starten vanaf 26 juni 2021
  • Studentenjob - Marktconform loon
  • Voltijds 

Je vertrekt vanuit Genk naar diverse locaties in Limburg.

Hoe solliciteren? Bezorg ten laatste vrijdag 22 juni je gegevens en ervaringen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer info kan je terecht bij An via t. 0498 07 86 44

VOKA Bedrijvig Limburg #3

Een biodiverse bedrijfstuin doet veel meer dan kosten drukken!

Voor elke m2 grijs een m2 beton. Daar gaat Talea voor. Hoe we dit willen realiseren en wat onze visie erachter is, lichten An en Filip toe in het magazine Bedrijvig Limburg #3 van VOKA 👉 Bedrijvig Limburg #3

Wil je graag meer info over de aanleg van een ecologische en duurzame bedrijfstuin contacteer An via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0498 07 86 44.

tuin- en landschapsarchitecten gezocht

OPROEP! TUIN- EN LANDSCHAPSARCHITECTEN GEZOCHT

 

Talea is een jonge onderneming die zorgt voor mensen én natuur. We ontwerpen, creëren en verzorgen tuinen vol leven en biodiversiteit. Groene belevingsplekken om te genieten, goed voor mens, milieu en maatschappij. We doen dat voor bedrijven, zorginstellingen, scholen, appartementsgebouwen en andere projecten waar fauna en flora een echte meerwaarde betekenen.

Wij zijn op zoek naar TUIN- EN LANDSCHAPSARCHITECTEN om op projectmatige basis samen duurzame projecten uit te werken van A tot Z: van voorstudie tot meetstaat, van ontwerp tot implementatie. Biodiversiteit, ecologie, duurzaamheid zijn een evidentie in dit hele proces.

Heb jij vooral heel veel goesting om hieraan mee te werken? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0498 07 86 44

Talea jaarverslag 2019

De natuur zorgt voor ons en wat doen wij?

Onze natuur zorgt voor ons. Want zonder natuur is er geen voedsel, geen water, geen lucht… Maar de natuur en de biodiversiteit staan onder grote druk. Fauna en flora gaan achteruit, soorten sterven uit en ecosystemen storten in. En wat doen wij?

Talea bewijst al meer dan vijf jaar dat we samen het verschil kunnen maken. Het kan anders, groener, met meer biodiversiteit. Lees er meer over in ons jaarverslag.


#topteam

Team Talea in volle actie bij NAC Houthalen Helchteren 

Bedankt aan al onze medewerkers voor hun inzet tijdens de afgelopen weken. 

#nacorona #topteam #dankbaar #trots

Heeft u nog vragen over opdrachten en/of de planning, kan u altijd terecht bij An Berden t. 0498 07 86 44

Draag zorg voor jezelf, je naasten en zij die het nodig hebben. Samen komen we eruit. #samentegencorona


Talea zet #duurzaamgroen in de kijker

Huize Sint-Anna - Lanaken

Bij welzijnscampus Huize Sint-Anna in Lanaken kiest men bewust voor een duurzame en groene omgeving voor al haar bewoners en personeel. Talea zet dit dan ook graag extra in de kijker met infoborden #wijkiezenvoorduurzaamgroen
#duurzaamgroen #leveninhetgroen #bloemetjesenbijtjes