Nieuws

VACATURE | MANAGER

Een job bij Talea is niet zomaar een job

Talea is een jonge onderneming die kansen geeft aan mensen én natuur. Hoe? We ontwerpen en creëren bedrijfstuinen vol leven en kwaliteitsvol groen. De medewerkers zijn daarbij even belangrijk als de fauna en flora die ze verzorgen. Als spin-off van sociaal-economie organisatie De Winning zit dat in onze bedrijfscultuur ingebakken. Onze mensen komen immers vaak uit een doorstromingstraject bij een sociaal-economiebedrijf en vinden bij ons een duurzame job waar ze verder kunnen groeien in wat ze doen.

In kader van haar missie, visie en strategie heeft De Winning zich ontwikkeld tot een netwerkorganisatie met meerdere vzw’s en cvso’s (coöperatieve vennootschappen erkend als sociale ondernemingen). Om onze coöperatieve vennootschap te leiden zijn wij op zoek naar een manager.

Talea jaarverslag 2021

Onze biodiversiteit en ecosystemen staan onder zware druk, terwijl die net essentieel zijn voor een klimaatbestendige ontwikkeling. Afwachten is geen optie, zoveel is duidelijk. 

We moeten onze verbeelding gebruiken en nieuwe vormen van samenwerking en verbinding aangaan. Zo is in 2015 ook Talea cv-so ontstaan, als nieuw concept dat de verbinding maakt tussen mens, natuur en economie. Ondertussen bewijzen we al enkele jaren dat we samen het verschil kunnen maken. Het kan anders, groener, met meer biodiversiteit. Ook jij kan je steentje bijdragen. Laat je inspireren door ons jaarverslag!

#jaarverslag #annualreport #ruimtevoormorgen #coöperatiefondernemen #sdgs2030 #duurzaamondernemen #biodiversiteit #tijdvooractie 
#mvo #impactmatters

VOKA Bedrijvig Limburg #3

Een biodiverse bedrijfstuin doet veel meer dan kosten drukken!

Voor elke m2 grijs een m2 beton. Daar gaat Talea voor. Hoe we dit willen realiseren en wat onze visie erachter is, lichten An en Filip toe in het magazine Bedrijvig Limburg #3 van VOKA 👉 Bedrijvig Limburg #3

Wil je graag meer info over de aanleg van een ecologische en duurzame bedrijfstuin contacteer An via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0498 07 86 44.