Skip to main content

Nieuws

VACATURE | ploegbaas

Ben jij onze missing link?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ploegbaas! Iets voor jou?

Solliciteer dan snel via jobs@dewinning.be

Talea jaarverslag 2022

De resultaten van het jongste Living Planet Report spreken voor zich: de natuur gaat er stevig op achteruit. We moeten snel voor een kentering zorgen. Met z’n allen en overal. Daarvoor moeten we ook verder kijken dan de natuur- of bosgebieden. Biodiversiteit werkt immers niet in hokjes. En dat is net de queeste van Talea: mensen, bedrijven, overheden en natuur verbinden om samen meer biodiversiteit te creëren op plaatsen waar je het niet verwacht.

Laat onze acties een inspiratie zijn, en misschien zie je in jouw eigen omgeving wel mogelijkheden tot samenwerking met ons. Zo werken we samen aan een betere wereld.

#jaarverslag #annualreport #ruimtevoormorgen #coöperatiefondernemen #sdgs2030 #duurzaamondernemen #biodiversiteit #tijdvooractie 
#mvo #impactmatters

VOKA Bedrijvig Limburg #3

Een biodiverse bedrijfstuin doet veel meer dan kosten drukken!

Voor elke m2 grijs een m2 beton. Daar gaat Talea voor. Hoe we dit willen realiseren en wat onze visie erachter is, lichten An en Filip toe in het magazine Bedrijvig Limburg #3 van VOKA 👉 Bedrijvig Limburg #3

Wil je graag meer info over de aanleg van een ecologische en duurzame bedrijfstuin contacteer An via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0498 07 86 44.