Nieuws

Krijs subsidies voor meer groen op kantoor

Start vandaag nog met de plannen van de aanleg van een ecologische duurzame bedrijfstuin en pluk de vruchten in het voorjaar! Via de projectoproep 'Natuur in je Buurt 2019' van Agentschap voor Natuur en Bos kan je hiervoor bovendien subsidies aanvragen!

 • Meer groen
 • meer biodiversiteit 
 • een aangenamere werkplek voor jezelf en je werknemers 
 • hogere productiviteit 
 • minder ziekteverzuim 
 • minder onderhoudskosten 
 • maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bedrijven als TribùBelronEnCon, Kinderpsychiatrisch Ziekenhuis Genk en nog vele andere zijn alvast overtuigd! Nu jij nog. Wij denken met je mee, wat kan er op je terrein en op welke manier gaan we dat realiseren! Bel ons nu voor professioneel advies: t. 0498 07 86 44!

Heb je recht op financiële ondersteuning voor dit project?


eervolle vermelding
sfeervolle prairietuin

Limburgse tuinaannemer van het jaar

In het kader van Limburgse tuinaannemer van het jaar ontvingen wij een bijzondere eervolle vermelding voor de aanleg van de duurzame bedrijfstuin bij Tribù. Naast het project werd ook onze inclusieve manier van werken, het creëren van duurzame jobs en het focussen op de talenten van mensen in de kijker gezet.


Tientallen kinderen
planten bloembollen

ze vragen aandacht voor meer groen

Tientallen kinderen van de Beringse basisschool De Berk hebben vanmorgen op het bedrijventerrein De Weven 30.000 bloembollen geplant. Op die manier vragen ze aandacht voor meer groen en biodiversiteit op industrieterreinen. Een inspiratievoorbeeld voor andere bedrijven! Deze actie kadert in een project van parkmanagement Quares i.sm. Talea. Breng zelf ook meer natuur in je werkomgeving, wij geven je graag advies op maat.
Bron: tvl.be


ESF-Ambassadeur
2014

Coöperatieve doorstroom van De Winning

Elk jaar bekroont het ESF drie promotoren met de titel ‘ESF-Ambassadeur’. Die onderscheiding gaat naar organisaties die met behulp van het ESF een uitmuntende methodiek of instrument hebben ontwikkeld die de arbeidsmarkt versterkt.

Met deze bekroning wordt de organisatie niet enkel in de bloemetjes gezet voor haar uitstekende prestatie. Het ESF geeft ook groen licht om gedurende een jaar het product te verspreiden en kenbaar te maken.

Met het product 'Coöperatieve doorstroom' wenst De Winning te onderzoeken welke mogelijkheden het coöperatief ondernemen kan bieden voor de toekomst. De Winning is een clusternaam van 4 vzw’s met als gemeenschappelijke missie de professionele integratie van mensen uit de kansengroepen die moeilijk aansluiting vinden met de arbeidsmarkt. De 4 vzw’s organiseren dit door een ganse range van onderling gerelateerde opleidings- en tewerkstellingsinitiatieven. Mensen coachen en begeleiden om hun talenten en ambities om te zetten in kansen is het doel.

Vacature

De Winning is een sociaal inclusieve onderneming die werkt aan een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen. Binnen onze verschillende activiteiten (natuur & groen en landbouw & voeding) stellen wij een 400-tal mensen te werk. Talea is een spin-off van De Winning, ontstaan in 2014. Talea is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van duurzame en ecologische bedrijfsomgevingen met de natuur als inspiratiebron.

Voor de uitbreiding van onze werking zijn we op zoek naar een:

PLOEGBAAS GROENAANLEG EN ONDERHOUD (M/V) TE GENK

 

Jouw functie 

 • Je bent verantwoordelijk voor de planning, organisatie en de kwaliteit van de uitgevoerde werken van je team. Je werkt zelf ook mee op het terrein. Je team is samengesteld uit een aantal vaste medewerkers en medewerkers met diverse opleidingsstatuten.
 • Je legt bedrijfstuinen aan volgens plan: grondwerken, aanplantingen, plaatsen van afsluitingen, aanleg van gazon en bloemenweide…
 • Je verzorgt ook het onderhoud van bedrijfstuinen: snoeiwerken en vellen van bomen, maaien, alternatieve onkruidbestrijding, scheren…
 • Je staat in voor het basisonderhoud van machines
 • Je hebt, tijdens de uitvoering van de werken, een adviserende rol naar je klanten toe. 

Jouw profiel 

 • Je bent klantgericht.
 • Je hebt een goede technische kennis, plantenkennis en ervaring in het aanleggen en onderhouden van ecologische tuinen.
 • Je hebt ervaring in leidinggeven en coaching.
 • Je bent in bezig van rijbewijs B (BE is een meerwaarde).

Ons aanbod

 •  Een voltijds contract van onbepaalde uur.
 • Je werkt een 40 uren week (12 extra dagen inhaalrust).
 • Verloning volgens PC 145.04.

Wil je deel uitmaken van ons team?
Bezorg dan ten laatste 26/08/2019 je brief en CV aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een duidelijke vermelding van de vacature waarvoor je solliciteert. De sollicitatiegesprekken zullen doorgaan op woensdag 4 september.

Voor meer informatie over de jobinhoud kan je terecht bij An Berden, t. 0498 07 86 44